Donget hesabınızı silin
Donget hesabınızı və ona bağlı məlumatları istənilən vaxt həmişəlik silə bilərsiniz. Güzəşt müddəti bitdikdən sonra silmə geri qaytarıla bilməz, ona görə əvvəlcə email ilə təsdiq istəyirik.
Necə işləyir
-
Aşağıdakı formada hesabınızın email ünvanını daxil edin.
-
Sizə təsdiq keçidi ilə email göndəririk. Məxfiliyiniz üçün mesaj yalnız hesab mövcud olduqda göndərilir — hesabın mövcud olub-olmadığını heç vaxt açıqlamırıq.
-
Keçidi açın və təsdiqləyin. Hesabınız bundan sonra 30 günlük güzəşt müddətindən sonra silinmək üçün planlaşdırılır.
-
Fikrinizi dəyişdiniz? 30 gün bitməzdən əvvəl tətbiqə yenidən daxil olun ki, ləğv edilsin. Bundan sonra məlumatlarınız anonimləşdirilir və həmişəlik silinir.
Artıq tətbiq sizdədirmi?
Eyni prosesi birbaşa Donget içindən başlada bilərsiniz:
Profil → Profili redaktə et → Hesabı sil
Nə silinir
- Profiliniz və hesab məlumatlarınız (ad, email, avatar).
- Sahibi olduğunuz qruplar, xərclər və hesablaşmalar.
- Üzvlükləriniz, şərhləriniz və fəaliyyət tarixçəniz.
- Tətbiq tərcihləri, bildiriş ayarları və yadda saxlanmış cihazlar.
Hüquqi, mühasibat və ya fırıldaqçılığın qarşısını almaq baxımından tələb olunduqda bəzi qeydlər anonimləşdirilmiş formada saxlanıla bilər. Bax: Məxfilik siyasəti.
Silinmə tələbi
Hesab email-inizi daxil edin, sizə təsdiq keçidi göndərəcəyik.