Изтрийте акаунта си в Donget
Можете да изтриете завинаги акаунта си в Donget и свързаните с него данни по всяко време. Изтриването е необратимо след края на гратисния период, затова първо искаме потвърждение по имейл.
Как работи
-
Въведете имейл адреса на акаунта си във формата по-долу.
-
Изпращаме ви линк за потвърждение по имейл. За вашата поверителност съобщението се изпраща само ако акаунт съществува — никога не разкриваме дали е така.
-
Отворете линка и потвърдете. Тогава акаунтът ви се насрочва за изтриване след 30-дневен гратисен период.
-
Промени ли се решението ви? Влезте отново в приложението преди изтичането на 30-те дни, за да отмените. След това данните ви се анонимизират и изтриват завинаги.
Вече имате приложението?
Можете да започнете същия процес направо от Donget:
Профил → Редактиране на профила → Изтриване на акаунта
Какво се изтрива
- Профилът и данните на акаунта ви (име, имейл, аватар).
- Групите, разходите и уреждания на сметки, чийто собственик сте.
- Членствата, коментарите и историята на активността ви.
- Настройки на приложението, известия и запазени устройства.
Някои записи може да бъдат съхранени в анонимизиран вид, когато това се изисква по правни, счетоводни причини или за предотвратяване на измами. Вижте нашата Политика за поверителност.
Заявка за изтриване
Въведете имейла на акаунта си и ще ви изпратим линк за потвърждение.