Агуулга руу шилжих
Donget
Татах
Бүртгэл ба мэдээлэл

Donget бүртгэлээ устгах

Та хүссэн үедээ Donget бүртгэл болон түүнтэй холбоотой мэдээллээ бүрмөсөн устгаж болно. Хугацаа дуусмагц устгалтыг буцаах боломжгүй тул бид эхлээд мэйлээр баталгаажуулахыг хүсдэг.

Хэрхэн ажилладаг вэ

  1. Доорх маягтад бүртгэлийнхээ имэйл хаягийг оруулна уу.

  2. Бид танд баталгаажуулах холбоос бүхий мэйл илгээнэ. Таны нууцлалыг хамгаалахын тулд, зөвхөн бүртгэл байгаа тохиолдолд л мэйл илгээгддэг — бид байгаа эсэхийг хэзээ ч илчилдэггүй.

  3. Холбоосыг нээгээд баталгаажуул. Таны бүртгэл 30 хоногийн хугацаа дууссаны дараа устгах товлолт хийгдэнэ.

  4. Бодлоо өөрчилсөн үү? 30 хоног дуусахаас өмнө аппдаа буцаж нэвтэрч хүчингүй болго. Тэр хугацаа дууссаны дараа таны мэдээлэл нэрлэдэггүй болгож бүрмөсөн устгагдана.

Апп аль хэдийн байгаа юу?

Мөн процессийг Donget доторхоос эхлүүлж болно:

Профайл → Профайл засах → Бүртгэл устгах

Юу устдаг вэ

  • Таны профайл болон бүртгэлийн мэдээлэл (нэр, имэйл, зураг).
  • Таны эзэмшдэг бүлэг, зардал, тооцоо.
  • Таны гишүүнчлэл, сэтгэгдэл, үйл ажиллагааны түүх.
  • Аппын тохиргоо, мэдэгдлийн тохиргоо, хадгалагдсан төхөөрөмжүүд.

Хуулийн, санхүүгийн, эсвэл залилан мэхлэлт хамгаалах шаардлагаар зарим бичлэг нэрлэдэггүй хэлбэрээр хадгалагдаж болно. Манай Нууцлалын бодлого.

Устгах хүсэлт гаргах

Бүртгэлийнхээ имэйлийг оруулна уу, бид танд баталгаажуулах холбоос илгээнэ.

Энэ сайт reCAPTCHA болон Google-ийн Нууцлалын бодлого болон Үйлчилгээний нөхцөл хэрэгждэг.

Нууцлалын бодлого Үйлчилгээний нөхцөл