Töröld a Donget-fiókodat
Bármikor véglegesen törölheted a Donget-fiókodat és a hozzá kapcsolódó adatokat. A törlés a türelmi idő végén visszavonhatatlanná válik, ezért előbb e-mailben kérünk megerősítést.
Hogyan működik
-
Add meg a fiókodhoz tartozó e-mail-címet az alábbi űrlapon.
-
E-mailben küldünk egy megerősítő linket. Az adatvédelmed érdekében csak akkor küldjük el az üzenetet, ha létezik ilyen fiók — sosem áruljuk el, hogy létezik-e.
-
Nyisd meg a linket, és erősítsd meg. A fiókod ezután 30 napos türelmi idő után törlésre kerül ütemezve.
-
Meggondoltad magad? Jelentkezz vissza az appba a 30 nap letelte előtt a visszavonáshoz. Utána az adataid anonimizálásra és végleges törlésre kerülnek.
Már megvan az app?
Ugyanezt a folyamatot elindíthatod közvetlenül a Dongetből is:
Profil → Profil szerkesztése → Fiók törlése
Mi kerül törlésre
- A profilod és fiókadataid (név, e-mail, profilkép).
- A csoportok, költések és elrendezések, amelyeknek te vagy a tulajdonosa.
- A tagságaid, hozzászólásaid és tevékenységi előzményeid.
- App-beállítások, értesítési beállítások és mentett eszközök.
Egyes adatokat jogi, számviteli vagy csalásmegelőzési okokból anonimizált formában megőrizhetünk. Lásd a Adatvédelmi szabályzat.
Törlés kérése
Add meg a fiókod e-mail-címét, és küldünk egy megerősítő linket.