Ezabatu zure Donget kontua
Zure Donget kontua eta harekin lotutako datuak noiznahi betiko ezaba ditzakezu. Ezabaketa itzulezina da epea amaitu ondoren, beraz posta elektronikoz baieztatzeko eskatzen dizugu lehenik.
Nola funtzionatzen duen
-
Idatzi zure kontuaren helbide elektronikoa beheko formularioan.
-
Baieztapen-esteka bat bidaliko dizugu posta elektronikoz. Zure pribatutasuna zaintzeko, mezua kontu bat existitzen den kasuan bakarrik bidaltzen da — ez dugu inoiz agerian jartzen existitzen den ala ez.
-
Ireki esteka eta baieztatu. Zure kontua 30 eguneko epe baten ondoren ezabatzeko antolatuko da.
-
Iritziz aldatu al zara? Hasi saioa berriro aplikazioan 30 egunak amaitu baino lehen, bertan behera uzteko. Ondoren, zure datuak anonimizatu eta betiko ezabatuko dira.
Aplikazioa jada baduzu?
Prozesu bera Donget-en barrutik hasi dezakezu:
Profila → Editatu profila → Ezabatu kontua
Zer ezabatzen den
- Zure profila eta konturako xehetasunak (izena, helbide elektronikoa, abatarra).
- Zuk sortutako taldeak, gastuak eta likidazioak.
- Zure kidetzak, iruzkinak eta jarduera-historia.
- Aplikazioaren hobespenak, jakinarazpen-ezarpenak eta gordetako gailuak.
Zenbait erregistro forma anonimizatuan gorde daitezke lege, kontabilitate edo iruzur-prebentziorako arrazoiengatik. Ikusi gure Pribatutasun-politika.
Eskatu ezabatzea
Idatzi zure konturako helbide elektronikoa eta baieztapen-esteka bat bidaliko dizugu.