Μετάβαση στο περιεχόμενο
Donget
Λήψη
Λογαριασμός και δεδομένα

Διαγραφή του λογαριασμού σας Donget

Μπορείτε να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο Donget και τα σχετικά δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή. Η διαγραφή είναι αμετάκλητη μόλις λήξει η περίοδος χάριτος, γι' αυτό σας ζητάμε πρώτα να επιβεβαιώσετε μέσω email.

Πώς λειτουργεί

  1. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας στην παρακάτω φόρμα.

  2. Σας στέλνουμε email με σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Για το απόρρητό σας, το μήνυμα αποστέλλεται μόνο εάν υπάρχει λογαριασμός — δεν αποκαλύπτουμε ποτέ αν υπάρχει.

  3. Ανοίξτε τον σύνδεσμο και επιβεβαιώστε. Ο λογαριασμός σας προγραμματίζεται τότε για διαγραφή μετά από περίοδο χάριτος 30 ημερών.

  4. Αλλάξατε γνώμη; Συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή πριν περάσουν οι 30 ημέρες για να ακυρώσετε. Μετά από αυτό, τα δεδομένα σας ανωνυμοποιούνται και διαγράφονται μόνιμα.

Έχετε ήδη την εφαρμογή;

Μπορείτε να ξεκινήσετε την ίδια διαδικασία μέσα από το Donget:

Προφίλ → Επεξεργασία προφίλ → Διαγραφή λογαριασμού

Τι διαγράφεται

  • Το προφίλ και τα στοιχεία του λογαριασμού σας (όνομα, email, avatar).
  • Ομάδες, έξοδα και διακανονισμούς που σας ανήκουν.
  • Οι συμμετοχές, τα σχόλια και το ιστορικό δραστηριότητάς σας.
  • Προτιμήσεις εφαρμογής, ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και αποθηκευμένες συσκευές.

Ορισμένα δεδομένα ενδέχεται να διατηρηθούν σε ανωνυμοποιημένη μορφή όπου απαιτείται για νομικούς, λογιστικούς λόγους ή λόγους πρόληψης απάτης. Δείτε το Πολιτική απορρήτου.

Αίτημα διαγραφής

Εισαγάγετε το email του λογαριασμού σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επιβεβαίωσης.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι χρήσης της Google.

Πολιτική απορρήτου Όροι χρήσης