Slet din Donget-konto
Du kan til enhver tid slette din Donget-konto og de tilknyttede data permanent. Sletning er uigenkaldelig, når betænkningsperioden er slut, så vi beder dig først bekræfte via e-mail.
Sådan fungerer det
-
Indtast e-mailadressen for din konto i formularen nedenfor.
-
Vi sender dig et bekræftelseslink via e-mail. Af hensyn til dit privatliv sendes beskeden kun, hvis en konto findes — vi afslører aldrig, om den gør.
-
Åbn linket og bekræft. Din konto planlægges derefter til sletning efter en 30-dages betænkningsperiode.
-
Fortrudt? Log tilbage ind i appen, før de 30 dage er gået, for at annullere. Derefter anonymiseres og slettes dine data permanent.
Har du allerede appen?
Du kan starte den samme proces inde fra Donget:
Profil → Rediger profil → Slet konto
Hvad bliver slettet
- Din profil og kontooplysninger (navn, e-mail, avatar).
- Grupper, udgifter og afregninger, du ejer.
- Dine medlemskaber, kommentarer og aktivitetshistorik.
- App-indstillinger, notifikationsindstillinger og gemte enheder.
Nogle oplysninger kan blive opbevaret i anonymiseret form, hvor det kræves af juridiske, regnskabsmæssige eller svindelforebyggende årsager. Se vores Privatlivspolitik.
Anmod om sletning
Indtast din konto-e-mail, så sender vi dig et bekræftelseslink.