Выдаліць акаунт Donget
Вы можаце назаўсёды выдаліць свой акаунт Donget і звязаныя з ім даныя ў любы момант. Выдаленне незваротнае пасля заканчэння перыяду адтэрміноўкі, таму спачатку мы просім пацвярджэнне па электроннай пошце.
Як гэта працуе
-
Увядзіце адрас электроннай пошты вашага акаунта ў форме ніжэй.
-
Мы дашлём вам ліст-пацвярджэнне. Дзеля вашай прыватнасці паведамленне адпраўляецца толькі пры наяўнасці акаунта — мы ніколі не раскрываем, ці існуе ён.
-
Адкрыйце спасылку і пацвердзіце. Пасля гэтага ваш акаунт будзе запланаваны на выдаленне пасля 30-дзённага перыяду адтэрміноўкі.
-
Перадумалі? Увайдзіце зноў у праграму да заканчэння 30 дзён, каб адмяніць выдаленне. Пасля гэтага вашы даныя будуць ананіміраваны і выдалены назаўсёды.
Ужо маеце праграму?
Вы можаце пачаць той жа працэс проста ў Donget:
Профіль → Рэдагаваць профіль → Выдаліць акаунт
Што будзе выдалена
- Ваш профіль і даныя акаунта (імя, электронная пошта, аватар).
- Групы, выдаткі і разлікі, якімі вы валодаеце.
- Ваша членства, каментарыі і гісторыя актыўнасці.
- Налады праграмы, налады апавяшчэнняў і захаваныя прылады.
Некаторыя запісы могуць захоўвацца ў ананіміраваным выглядзе, калі гэта патрабуецца з прычын закона, бухгалтарскага ўліку ці прадухілення шахрайства. Гл. нашу Палітыка прыватнасці.
Запытаць выдаленне
Увядзіце электронную пошту вашага акаунта, і мы дашлём вам спасылку для пацвярджэння.