Confirma a eliminación da conta
Preme no botón de abaixo para confirmar que queres eliminar a túa conta de Donget. A túa conta quedará programada para a súa eliminación permanente tras un período de graza de 30 días.
Esta ligazón de confirmación carece do seu token de seguridade, polo que non podemos verificar a túa solicitude.
Abre a ligazón directamente desde o correo que che enviamos, ou empeza de novo.
Empezar de novoA túa conta está programada para eliminarse
A túa conta de Donget está programada para ser eliminada permanentemente o .
Tes un período de graza de días. Cambiaches de opinión? Simplemente volve iniciar sesión na app de Donget antes desa data e a túa conta — e todos os seus datos — serán restaurados. Despois diso, os teus datos son anonimizados e eliminados permanentemente.