គណនីនិងទិន្នន័យ
បញ្ជាក់ការលុបគណនី
ចុចប៊ូតុងខាងក្រោមដើម្បីបញ្ជាក់ថាអ្នកចង់លុបគណនី Donget របស់អ្នក។ គណនីរបស់អ្នកនឹងត្រូវកំណត់ការលុបជាអចិន្ត្រៃយ៍បន្ទាប់ពីរយៈពេលអនុគ្រោះ 30 ថ្ងៃ។
តំណបញ្ជាក់នេះខ្វះថូខឹនសុវត្ថិភាព ដូច្នេះយើងមិនអាចផ្ទៀងផ្ទាត់ការស្នើសុំរបស់អ្នកបានទេ។
សូមបើកតំណដោយផ្ទាល់ពីអ៊ីមែលដែលយើងបានផ្ញើឲ្យអ្នក ឬចាប់ផ្តើមម្តងទៀត។
ចាប់ផ្តើមម្តងទៀតគណនីរបស់អ្នកត្រូវបានកំណត់ការលុប
គណនី Donget របស់អ្នកត្រូវបានកំណត់ការលុបជាអចិន្ត្រៃយ៍នៅ .
អ្នកមានរយៈពេលអនុគ្រោះ -ថ្ងៃ។ ផ្លាស់ប្តូរគំនិត? គ្រាន់តែចូលគណនីវិញនៅក្នុងកម្មវិធី Donget មុនកាលបរិច្ឆេទនោះ ហើយគណនីរបស់អ្នក — និងទិន្នន័យទាំងអស់ — នឹងត្រូវស្តារឡើងវិញ។ បន្ទាប់ពីនោះ ទិន្នន័យរបស់អ្នកនឹងត្រូវលុបឈ្មោះ និងលុបជាអចិន្ត្រៃយ៍។