Հաստատեք հաշվի ջնջումը
Սեղմեք ներքևի կոճակը՝ հաստատելու համար, որ ցանկանում եք ջնջել ձեր Donget հաշիվը։ Ձեր հաշիվը կպլանավորվի մշտական ջնջման համար 30-օրյա արտոնյալ ժամանակահատվածից հետո։
Այս հաստատման հղումին բացակայում է անվտանգության նշանը, ուստի չենք կարող ստուգել ձեր հայցը։
Խնդրում ենք բացել հղումն ուղղակիորեն մեզանից ստացած նամակից, կամ սկսել կրկին։
Սկսել կրկինՁեր հաշիվը պլանավորված է ջնջման համար
Ձեր Donget հաշիվը պլանավորված է մշտապես ջնջվել .
Դուք ունեք -օրյա արտոնյալ ժամանակահատված։ Փոխե՞լ եք ձեր որոշումը։ Պարզապես կրկին մուտք գործեք Donget հավելված մինչև այդ ամսաթիվը, և ձեր հաշիվը — և ողջ դրա տվյալները — կվերականգնվեն։ Դրանից հետո ձեր տվյալները դառնում են անանուն և մշտապես ջնջվում են։