Konfirmo fshirjen e llogarisë
Kliko butonin më poshtë për të konfirmuar që dëshiron të fshish llogarinë tënde në Donget. Llogaria jote do të planifikohet për fshirje të përhershme pas një periudhe favori 30-ditore.
Kjo lidhje konfirmimi nuk ka token sigurie, kështu që nuk mund të verifikojmë kërkesën tënde.
Të lutemi hap lidhjen direkt nga emaili që të dërguam, ose fillo nga e para.
Fillo nga e paraLlogaria jote është planifikuar për fshirje
Llogaria jote në Donget është planifikuar për fshirje të përhershme më .
Ke një periudhë favori -ditore. Ndryshove mendje? Thjesht hyr sërish në aplikacionin Donget para asaj date dhe llogaria jote — bashkë me të gjitha të dhënat e saj — do të rikthehet. Pas kësaj, të dhënat e tua anonimizohen dhe fshihen përgjithmonë.