Fióktörlés megerősítése
Kattints az alábbi gombra, hogy megerősítsd: törölni szeretnéd a Donget-fiókodat. A fiókod 30 napos türelmi idő után kerül véglegesen törlésre ütemezve.
Ebből a megerősítő linkből hiányzik a biztonsági token, így nem tudjuk ellenőrizni a kérésedet.
Kérjük, nyisd meg a linket közvetlenül a küldött e-mailből, vagy kezdd elölről.
Kezdés elölrőlA fiókod törlésre van ütemezve
A Donget-fiókod végleges törlése erre a napra van ütemezve: .
Van egy napos türelmi időd. Meggondoltad magad? Csak jelentkezz vissza a Donget appba ez előtt a dátum előtt, és a fiókod — az összes adatával együtt — visszaáll. Utána az adataid anonimizálásra és végleges törlésre kerülnek.