اکاونټ او معلومات
د اکاونټ ړنګول تصدیق کړئ
لاندې تڼۍ ولمسئ چې تصدیق کړئ تاسو غواړئ خپل د Donget اکاونټ ړنګ کړئ. ستاسو اکاونټ به د 30-ورځني وقفې وروسته د بشپړ ړنګولو لپاره ټاکل شي.
دا د تصدیق لینک خپل امنیتي ټوکن نلري، نو موږ ستاسو غوښتنه نشو تصدیقولی.
مهرباني وکړئ لینک مستقیم له هغه ایمیل څخه چې موږ لیږلی و خلاص کړئ، یا له سره پیل کړئ.
له سره پیل کولستاسو اکاونټ د ړنګولو لپاره ټاکل شوی دی
ستاسو د Donget اکاونټ دې نیټې کې د بشپړ ړنګولو لپاره ټاکل شوی دی .
تاسو -ورځنۍ وقفه لرئ. خیال مو بدل شو؟ یوازې مخکې له هغې نیټې د Donget اپلیکیشن ته بېرته ننوځئ او ستاسو اکاونټ — او ټول معلومات یې — بېرته راستنیږي. له هغې وروسته، ستاسو معلومات ناپېژندلي او بشپړ ړنګ کیږي.