Confirmați ștergerea contului
Apăsați butonul de mai jos pentru a confirma că doriți să vă ștergeți contul Donget. Contul vostru va fi programat pentru ștergere definitivă după o perioadă de grație de 30 zile.
Acestui link de confirmare îi lipsește tokenul de securitate, așa că nu vă putem verifica solicitarea.
Vă rugăm să deschideți linkul direct din e-mailul pe care vi l-am trimis, sau reîncepeți procesul.
ReîncepețiContul vostru este programat pentru ștergere
Contul vostru Donget este programat pentru ștergere definitivă pe .
Aveți o perioadă de grație de zile. V-ați răzgândit? Pur și simplu conectați-vă din nou în aplicația Donget înainte de acea dată, iar contul vostru — și toate datele lui — vor fi restaurate. După aceea, datele voastre sunt anonimizate și șterse definitiv.